Öppet tider, Julen 2018. 24 dec till 3 Januari håller vi stängt på byrån.

Några ord från oss!

Ännu ett år har gått och mycket spännande händer med utvecklingen. Vi har under året som varit, sakta men säkert flyttat över samtliga kunder till Digitala molnbaserade bokförings lösningar. För dig som kund innebär det att du kan få tillgång till bättre rapportering, snabbare bokföring och mycket bättre kontroll på ditt företagande. Det innebär även att du har tillgång till att t.ex. starta webbutik och integrera den med din bokföring och de olika betallösningar som du kan behöva. Många av våra kunder har inte märkt av övergången, men många har varit med aktivt på denna resa. Idag arbetar vi med att i princip skanna in allt material du lämnar in för att bearbeta den digitalt. Många av våra kunder har valt att själva scanna eller fota in materialet till bokförings systemet.

Ledningen och personalen har arbetat timtals med att förbättra rutiner och flytta material till molnet. GDPR var en av de jobbiga delarna i början på året men nu är allt på plats och vi har rättat oss efter den nya lagen. Många nya tjänster som underlättar vardagen finns tillgängliga för våra kunder. Idag är det möjligt att ge din bokförare fullmakt att själv hämta konto utdrag från banken, detta gör att både du och vi sparar lite tid och papper. Det är en bra lösning för miljön och det effektiviserar samarbetet.  Har du ännu inte gett oss fullmakt kontakta oss så hjälper vi dig att ordna det.

Ny personal

Under 2018 blev 2 av våra ekonomer mammor därför kommer nya vikarier anställas. Vi räknar med att mammorna kommer vara frånvarande hela 2019.

Nytt Kontor 2019

Under första halvan av 2018 har vi sökt efter en ny centralt placerad lokal som skulle underlätta för våra befintliga kunder att komma till oss även och de inte bor och arbetar runt Haninge. I slutet av augusti hittade vi äntligen en lämplig lokal och vi har börjat att flytta in. Vi räknar med att vara på plats  under Januari/Februari 2019. Självklart kommer inbjudan till invigningen skickas ut i tid. Den nya adressen blir Folkungagatan 93 i Stockholm. Kontoret i Haninge finns fortfarande kvar och du kan själv välja var du vill besöka oss i framtiden.

Med dessa ord vill avsluta detta år och vi önskar Er God Jul & Gott nytt år.

MARONI Redovisningsbyrå AB